Sinds medio 2015 kom ik, vanwege de danspassie van onze dochter, bij Studio In Dans. Bij binnenkomst tijdens onze eerste ontmoeting bij Indans, waren we beiden stil…..we waanden ons direct op een dansacademie zoals je die op tv vaak ziet, alleen de filmmuziek ontbrak.

De hartelijk ontvangst door Debbie & Britt maakten het plaatje compleet. Ik kreeg direct een kneepje in m’n hand van mijn dochter en haar zachte stemmetje zei: hier wil ik dansen & blijven.

Van een kale verdieping met loft-achtige elementen (staal & beton) weten de eigenaars er een prachtige dansstudio van de te maken, alle elementen in tact houdende. Prachtige beton-look vloer en daar waar nodig (vanwege de akoestiek) bijpassende vloerbedekking. Kleuren komen overeen met het logo van In Dans. Kleine vitrinekastjes die gegroepeerd laten zien waar het Indans om draaid, prachtige accessoires die in de ruimte helemaal tot hun recht komen. Zo mooi! Tijdens de feestdagen wordt de gehele studio in thema gestyled. Hier hou ik van! It’s all about passion!

Duurzaam & stoere materialen i.c.m. prachtige sfeerbeelden, kleuren & een goed lichtplan. Wauw! De ruimtes zijn goed benut en functioneel; zo is er aan gedacht dat de dansers er zich echt thuis voelen; huiswerk plek, altijd vers fruit & pot met snoepjes, multifunctionele keuken alsof je thuis bent.

Voor de ouders en verzorgers die hun kinderen brengen en blijven is zeker ook gedacht! Koffie en thee in overvloed, goede wifi (hierdoor kunnen wachtuurtjes goed besteed worden met eventueel werk), tijdschriften, goed zittende stoelen, grote leestafel & een heerlijk loungebank. Voor de kleintjes die meekomen is een grote muur met krijtverf & diverse gezelschapspelletjes een prachtige uitdaging voor nog meer inspiratie!

De ruimtes, styling, marketing zijn wat mijn betreft perfect, het klopt! Het familiegevoel dat deze dansstudio wil uitstralen is er ook daadwerkelijk. Laat je inspireren door de foto’s!

Voor mij een perfect voorbeeld van:

PASSIE & WAARMAKEN WAT JE WILT UITSTRALEN!