Met deze instelling zijn we aan de slag gegaan met de prachtige kleuren van Pure & Original.

Pure & Original wordt gemaakt met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt voor het maken van de verf. De verven voldoen aan de strengste wettelijke milieueisen.

De verven van Pure & Original worden vaak gebruikt op wanden, in combinatie met een landelijke stijl qua interieur, deze keer wilden we iets anders!

De nieuwe kleuren van Pure & Original zijn juist erg trendy en passen feilloos in bijvoorbeeld de trend van 2015: het jaar van Van Gogh!

We hebben voor deze stylingopdracht gekozen voor een eyecatcher in de ruimte en derhalve gebruik gemaakt van de prachtige kleur Courtly Rose. Deze kleur is al een statement op zich en leent zich prachtig voor een combinatie met frisse lente kleuren!

Het is een verf (Classico Regular) die erg makkelijk te verwerken is op het houtmateriaal (uiteraard eerst schuren en gronden) én het grote pluspunt is dat het in één keer dekt! Dus snel resultaat. De matte uitstraling van deze verf combineert prachtig bij de glanzende materialen van de accessoires.

Wij verwerken de verven van Pure & Original regelmatig tijdens onze opdrachten, dit keer was het ook weer een feestje! Laat je inspireren!