Scandinavië heeft zowel op design gebied als interieur-stijl en levensstijl mijn voorkeur. Dit komt met name door de mooie manier van kleuren combineren, prachtige (duurzame) materialen en de rust die het uitstraalt, it’s a way of life!

Natuurlijk

De krijtverf en kalkverf van Pure and Original passen, zeker qua materiaal, prachtig in dit plaatje. Pure & Original wordt gemaakt met respect voor mens en natuur: exact wat bij de Scandinavische stijl past.

De warme, zachte verfkleuren combineren fantastisch, spelen in op het seizoen en worden aangevuld met een paar volle, diepe kleurtonen. Uiteraard zijn deze kleuren gemaakt met 100% minerale pigmenten. Heldere ingetogen natuurtinten, gecombineerd met zachte pasteltinten, diepe volle kleuren.

Sober

De Scandinavische levensstijl en interieurs zijn eigenlijk vrij sober. Mijn beeld is dat mensen daar meer genieten van de prachtige landschappen, de pure materialen, kleuren en wat de natuur ons allemaal nog meer gegeven heeft. Dit projecteren zij (en in grote mate ik ook!) op hun dagelijks leven: verse vis, verse groenten, buiten leven en veel gebruik maken van houten materialen en kleuren die bijna rechtstreeks van een Fjord af komen!

Dit idyllische plaatje blijft altijd in mijn hoofd spoken en voorziet mij iedere keer weer van de nodige inspiratie. De kleurtinten van Pure & Original passen zich prachtig aan, aan de omgeving waarin zij worden gebruikt. Dit geldt ook voor de uitstraling die deze verf heeft: natuurlijk en puur.

Sfeercollages

Deze collages maakte ik voor een van mijn projecten, lancering van de nieuwe Volvo XC90 bij Volvo Harrie Arendsen, waar ik Scandinavisch design met die levensstijl en verf kleuren van Pure and Original combineerde. Geniet van deze inspiratie en gebruik het voor jouw interieur en manier van leven!