Verkoopstyling

Verkoopstyling

Styling voor verkoop

Verkopen is emotie, de kopers moeten een ‘goed gevoel’ hebben bij het huis. Zaken moeten kloppen, moeten passen bij verwachtingen.  Potentiële kopers moeten al het idee krijgen, om het moment dat zij binnenstappen, dat het hun woning is.  Als verkoper wil je de woning zo optimaal mogelijk presenteren. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wat zijn nu praktische tips en trucs? Hoe maak je die sfeervolle foto?

Door jarenlange ervaring in de makelaardij weten wij precies wat de ‘do’s en dont’s’  zijn voor het verkoop klaar maken van de woning. Tijdens ons bezoek aan de woning, bespreken wij met de verkopers de presentatie van de woning. Dit wordt vastgelegd in een kort verslag, welke de verkopers en makelaar ontvangen. Tevens wordt dit rapport besproken met de betreffende fotograaf, zodat de lijnen kort zijn en iedereen weet wat de pluspunten van de woning zijn.

Je woning in 2D of 3D

MOOD InterieurStudio kan voor jouw ook de woning in 2D en 3D presenteren, deze presentaties kunnen gebruikt worden op websites of in brochures.

Voor gedateerde woningen kan MOOD InterieurStudio een geheel nieuw plan maken, inclusief 2d/3d-tekeningen en offertes, zodat de potentiële koper kan zien hoe de woning wordt als het aan de eisen van deze tijd voldoet. Wij begeleiden je graag in dit deze trajecten.  Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je op maat kunnen informeren.