Kleuradvies

De juiste kleur!

Als gediplomeerd Colorist, zijn en blijven wij op de hoogte van het combineren met kleuren. Door deze kennis kunnen juist kleursamenstellingen gemaakt worden die niet voor de hand liggen, maar de ruimte net dat unieke element geven om het bijzonder te maken.

Aan de hand van de ‘twaalfdelige kleurencirkel’ kun je het best zien hoe de kleuren zich tot elkaar  verhouden en welke interieureffecten ontstaan als je kleuren combineert. Deze cirkel is ontwikkeld door Johannes Itten. Hij was in het begin van de twintigste eeuw docent aan het beroemde Bauhaus. Itten’s kleurentheorie wordt nog altijd over de hele wereld gebruikt bij de behandeling van kleurenleer.

Het kiezen van de juiste kleur hangt van vele factoren af: is er veel of weinig daglicht, welk soort daglicht valt er in de ruimte, wat is de kleur van de vloer en de meubels, dient er iets geaccentueerd te worden of juist gecamoufleerd en welk gevoel wil men in de ruimte leggen? Dit in combinatie met de smaak van de opdrachtgever, biedt voor MOOD InterieurStudio een uitdaging om een prachtig, op maat gemaakt, kleurenplan te presenteren.

We komen langs

Mocht je met een kleurvraag worstelen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Graag komen we eerst bij je thuis! We kunnen dan de betreffende ruimte opnemen (lichtinval), en de materialen (zoals bijvoorbeeld de vloer) beoordelen en tevens de sfeer in het huis proeven. Samen nemen we je wensen door, waarna we een kleuradvies uit zullen brengen. Uiteraard kun je dit advies uitbreiden met een MOODboard en interieuradvies; de mogelijke opties en tarieven bespreken we dan graag tijdens het gesprek.