Interieurontwerp

Jouw interieur

Een interieur is voor iedereen iets unieks, iets persoonlijks. Vaak weten mensen wel wat ze mooi vinden, maar hoe vertaal je dit naar je eigen woning? Vaak zien we dat al die losse, weliswaar mooie keuzes, niet per definitie leiden tot een samenhangend en mooi interieur. En daarbij: het interieur moet ook praktisch en leefbaar te zijn!

Het interieur bestaat uit veel onderdelen die allemaal op de een of andere manier met elkaar samenhangen. Deze onderdelen kun je verdelen in twee hoofdgroepen: de aankleding en de inrichting. Deze onderdelen vormen samen het decor van een kamer. Het gaat hier om de bekleding van de wanden, vloeren, plafonds, ramen en het houtwerk. De onderdelen voor de inrichting zijn losse ‘stukken’ in de kamer; dit zijn meubels, verlichting, accessoires, planten en kunst. Alle afzonderlijke onderdelen hebben hun eigen kenmerken, hun eigen uitstraling en een eigen effect of je interieur. Het is dus niet zo verwonderlijk dat veel mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken.

Mijn passie

Met mijn passie voor alles wat met het interieur te maken heeft, willen wij voor iedere opdrachtgever een unieke, functionele leefomgeving creëren. Hierin staat het gevoel van de opdrachtgever centraal. Door creatieve en praktische oplossingen aan te dragen, in combinatie met de juiste, gerichte kleuren en accessoires, komen we tot een persoonlijke ruimte.

Ook bij nieuwbouw of verbouwing, denk ik graag met je mee! Vaak is het moeilijk in te zien wat een ruimte je biedt en wat we willen met de ruimte. Door goed te luisteren en een pakket van eisen samen te stellen, komen we vaak tot prachtige creatieve ideeën.

Eerst kom ik graag bij je thuis, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit is uiteraard kosteloos. Dan kunnen we direct de ruimte(s) zien waar het om draait.  Naar aanleiding van mijn bezoek, zal ik  een offerte op maat voor je uitbrengen.