Sandra Overbeek Over MOOD

MOOD InterieurStudio is ontstaan uit mijn passie voor interieur!

 

Inspireren en creëren

Vanwege mijn passie voor interieur en de jarenlange ervaring in de makelaardij, waarbij je ieder huis van binnen en buiten ziet, heb ik op de Interieur Academie de opleiding tot Interieurdesigner en Colorist gevolgd. Op de academie werden de inspirerende lessen gegeven door Cristy Brandriet, zij staat hoog aangeschreven in de wereld van interieurdesign en architectuur. Middels nog diverse cursussen (Kleurmeester 2 & Trendwatchter, SketchUp) en Masterclasses heb ik mijn kennis nog verder uitgebreid.

Bij Heutinck Makelaardij stijl ik, samen met opdrachtgevers, iedere woning voor de verkoop. Tevens adviseer ik hen hoe zij de woning het beste kunnen presenteren voor een bezichtiging. Via Floorplanner of Live Interior maak ik van iedere woning 2D/3D-tekeningen die worden gepresenteerd op het internet en via de brochure.

Door mijn passie, achtergrond in de makelaardij en de opleiding als Interieurdesigner en Colorist, was de volgende stap logisch… Ik wil nog meer mensen inspireren en meer interieurs creëren: MOOD InterieurStudio is een feit!

Sandra Overbeek

Sandra Overbeek

Eigen stijl

Mijn eigen stijl is een mix van stijlen door elkaar heen (eclecticisme) met als hoofdstijl de Scandinavische stroming. De Scandinavische interieurstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van frisse, koele kleuren en veel wit. Dit gaat goed samen met blanke houtsoorten. Tegenwoordig wordt hierbij ook veel gebruik gemaakt van pasteltinten, neon en koper- en goudkleuren.

Van een goed gestijld klassiek, landelijk of modern interieur gaat mijn hart overigens ook sneller kloppen! Ik bezoek regelmatig beurzen om zo alle producten te zien, te ervaren en inspiratie op te doen. Nederlandse designers draag ik een warm hart toe; zij maken zulke mooie producten. Op mijn blog schrijf ik regelmatig over de laatste trends, nieuwste ontdekkingen en mooiste interieurs en je kunt me ook volgen via diverse social media.

Goed luisteren naar jouw wensen en dit vertalen in een functioneel, uniek en persoonlijk interieur op maat, is mijn ultieme doel.

Ik kom graag vrijblijvend bij je langs (klik hier!) om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Sandra Overbeek