Referenties Over MOOD

Mood InterieurStudio bedankt haar opdrachtgevers voor de mooie referenties!

 

  • Klik op de referenties om deze te lezen…
Financialis: Garage omgebouwd tot kantoor
“Het traject van opname tot uitvoering verliep prima. Er is perfect rekening gehouden met onze wensen. We zijn erg verrast door het eindresultaat, erg origineel. Goede afstemming en inleving. Praktische en mooie oplossingen. Fijne persoon om mee te sparren en te overleggen. Sandra bedankt!”
Slaapspecialist Drempt: Workshop kleuren/texturen
“We hebben veel ideeën en inspiratie opgedaan. Alles was praktisch en uitvoerbaar. We zijn ontzettend enthousiast aan het werk, boordevol ideeën. Kom nog eens kijken!”
Familie Teunissen, Ulft: Interieuradvies woonkamer
“Het traject liep goed en gestructureerd, er was veel uitleg. Je luisterde goed en stelde gerichte vragen. We voelden ons op ons gemak. Het eindresultaat was gelijk goed. We zijn zeer tevreden met een prachtig resultaat. Er is goed naar ons geluisterd en er zijn goede tips gegeven om een mooie sfeer te creëeren waar we ons prettig bij voelen!”
Familie Te Pas, Ulft: Interieuradvies woonkamer
“We zijn heel erg tevreden over de nieuwe inrichting van onze woonkamer, en hebben hele leuke tips gekregen van Sandra, hoe toch met relatief kleine aanpassingen het er heel anders uit kan zien. Wat helemaal ideaal was, is dat we met het uitgewerkte plan zo naar de woonwinkel konden en qua afmeting en qua kleur in no time de juiste bank en stoel gevonden hadden! Dus, MOOD InterieurStudio, een aanrader!”
Paul & Tonny Ter Hart, Ulft: Interieuradvies woonkamer en keuken
” Wij zijn zeer tevreden. MOOD/ Sandra heeft passie voor wat ze doet.  Betrokkenheid bij het hele proces was groot. Ideëen en begeleiding was goed, met een mooi eindresultaat. Bij onverwachte omstandigheden/veranderingen tijdens proces konden we Sandra altijd raadplegen en maakte ze even tijd om ons te adviseren. Bij twijfel met het maken van keuzes, heeft Sandra ons goed bijgestaan. Een bepaalde kleur was wel gedurfd, maar eindresultaat is zeer verrassend. Wij zijn erg tevreden. MOOD / Sandra kan zich goed inleven in de wensen en mogelijkheden van de klant”
Peter & Janet Pruijn, Silvolde: Interieuradvies woonkamer en keuken
” We wilden graag een goed plan om mee aan de slag te gaan. Er is meer eenheid gecreëerd en voor het eerst klopt het allemaal in ons huis! Kleuren zijn zeer goed op elkaar afgestemd. En dat zonder alles nieuw aan te schaffen. We vonden het origineel dat onze grenen kasten werden omgetoverd tot hippe moderne kasten en de overgordijnen zijn een groot succes!”
Claartje & Martijn Pothof, Ulft: Interieuradvies woonkamer
“Wil je persoonlijk en oprecht advies over een nieuw interieur en/of heb je geen idee wat je moet kiezen qua kleuren/materialen en meubels, dan is Sandra van MOOD InterieurStudio de persoon die je kan helpen. Wij hebben haar de vrije hand gegeven, omdat we geheel verrast wilden worden. Dus in het eerste kennismakingsgesprek niet veel prijsgegeven. En toch heeft ze ons een interieuradvies gegeven wat volledig bij ons past, rekening houdend met alle leden van het gezin. Sandra is een zeer prettige persoonlijkheid, is goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op interieurgebied, maar ook zeker realistisch en prijsbewust. Ze staat open voor onze eigen ideeën en gezamenlijk hebben we nu een prachtig eindresultaat. We zijn er erg blij mee en gaan er nu volop van genieten! Sandra je bent een topper!! Claartje & Martijn Pothof”