Wat is OGU?

OGU is een 96 x 96 duurzaam stukje lifestyle aan je wand!

Berg je spijkers maar op en ruil je net gekochte fotolijstjes maar weer in. De foto’s heb je waarschijnlijk toch nog niet laten afdrukken. Herkenbaar hè? Bespaar je de frustratie en maak met OGU je eigen unieke design wanddecoratie in een handomdraai.

OGU is een opvallend, uniek en gemakkelijk te plaatsen wanddecoratie. De nieuwe designtrend in wanddecoratie. Heel eenvoudig creëer je met eigen foto’s je eigen wandcollage. OGU is eenvoudig te plaatsen, zonder gereedschap. Trek de plakstrips van de achterzijde, bepaal de positie en plak je OGU tegen de wand. Even aandrukken, 2 minuutjes wachten, klembord verwijderen en tadáá!

MOOD InterieurStudio heeft al gewerkt met dit systeem, wij zijn fan! Het unieke van dit systeem is dat je met je eigen (vakantie)foto’s prachtige collages kunt maken. Dit wordt afgedrukt op dik rasterkarton, waardoor het ook mooi van de muur af komt. Mocht je geen inspiratie hebben, kun je kiezen uit  bestaande flavours. Wil je een ” Rembrandt ” aan de muur, maar dat in een modern jasje, dan is dit je kans!!

Het is soms best moeilijk om een prachtige wanddecoratie qua kleur te vinden bij je interieur, een OGU biedt je hierbij ook de mogelijkheid om met kleur te spelen en naar je eigen hand te zetten, zodat het prima past in je huidige interieur!

Ook aan de toekomst heeft Ogu gedacht. Mocht je een andere afbeelding willen? Geen nood, er komt een refill aan. Met een los na te bestellen afbeelding, pep je je bestaande Ogu zo weer op. Deze refills zijn er gemakkelijk op te plakken en net zo gemakkelijk weer af te halen. Dus leef je uit en varieer naar hartenlust. Zo maak je bijvoorbeeld een seizoenen-Ogu; voeg Kerstafbeeldingen toe en creëer voor de feestdagen je eigen Kerstcollage.

De Ogu wordt met sterke zelfklevende strips aan je wand bevestigd en de resten daarvan zijn goed te verwijderen. Dit zal op de ene ondergrond misschien wat gemakkelijker gaan dan op de andere. Stripresten op behang zijn lastiger te verwijderen. Daarbij denken we dat dit relatief is. Normale schilderijen en lijstjes hang je ook, zonder er vaak zo diep over na te denken, met een spijker aan de muur. Hier kan ook verkleuring ontstaan. Tegen de tijd dat deze verwijderd worden, worden de muren vaak sowieso weer eens onderhanden genomen.

Mocht je een OGU willen bestellen, laat het ons weten, MOOD InterieurStudio mag jouw namelijk een korting geven!!

Meer informatie vind je op www.ogu.nu